Türkiye Güvercin Federasyonu - TGF Bilezikleri Nedir ? - Güvercin Malzemeleri | Güvercin | Kanarya | Muhabbet | Tavuk | Saka Malzemeleri - Bilezikleri
Türkiye Güvercin Federasyonu - TGF Bilezikleri Nedir ?
4 Aralık 2022
Türkiye Güvercin Federasyonu - TGF Bilezikleri Nedir ?
OKUNMA : 3239

Türkiye Güvercin Federasyonu Güvercin ırklarının korunması ve yarışmasını Profesyonel sistematik şekillerde her sene bir çok ırk güvercinlerini Performans ve Kostüm olarak yarışan güvercinlerin soy ağacı ve bir çok konuda kayıt sistemini sağlamaktadır.

Güvercin Künye Sorgulama

Güvercin künye sorgulama işlemi internet üzerinden yapılabilen bir işlemdir. TGF yani Türkiye Güvercin Federasyonu internet sitesi üzerinden güvercin künye sorgulama işleminizi yapabilirsiniz. Türkiye Güvercin Federasyonu’nun internet sitesine giriş yaptığınızda üst kısımda bir menü göreceksiniz. Menüden künye sorgulama seçeneğine tıklamanız gerekmektedir. Künye sorgulama kısmına girdiğinizde Künye no giriniz şeklinde bir yazı ve boş bir kutucuk göreceksiniz. Bu alana sorgulamak istediğiniz güvercin künye numarasını yazmalısınız.Künye No’ya göre ara butonuna tıkladığınızda istediğiniz sorgulama işlemi tamamlanmış olacaktır.

Yorum bırakın
Toplam Yorum Sayısı 0
Henüz yorum eklenmemiş
İşleminiz Sürüyor, Lütfen Bekleyiniz
WhatsApp Support
WhatsApp Destek
Bize mesaj gönderin