Yavru Güvercin Besleme Mama Takviyesi - Güvercin Malzemeleri | Güvercin | Kanarya | Muhabbet | Tavuk | Saka Malzemeleri - Bilezikleri
Yavru Güvercin Besleme Mama Takviyesi
6 Ekim 2022
Yavru Güvercin Besleme Mama Takviyesi
OKUNMA : 1908

Nutribird A21 tüm elle beslenen yavru kuşlar için tam mamadır. Bilimsel olarak en iyi büyüme hedeflenerek üretilmiştir. Kullanım şekli: Ilık su ile karıştırılarak verilen bir elle besleme mamasıdır. Su-yem oranı yavru kuşun kaç günlük olduğu hesaplanarak dikkatlice belirlenmelidir.

Ebeveynleri tarafından dışlanmış ya da insanlar tarafından büyütülen yavru papağanların, bağışıklık sistemini güçlendiren,
onların sağlıklı büyümesini ve gelişmesini sağlamak için hazırlanmış kuru mama.
İçindekiler : Unlu Mamuller, sebze proteini özleri, sebze yan ürünleri, sıvı ve katı yağlar, mineraller, lesitin, çeşitli şekerler, maya, Mannan-oligosakkarit, organik asitler.

Nutribird A21 tüm elle beslenen yavru kuşlar için tam mamadır. Bilimsel olarak en iyi büyüme hedeflenerek üretilmiştir.

Kullanım şekli: Ilık su ile karıştırılarak verilen bir elle besleme mamasıdır. Su-yem oranı yavru kuşun kaç günlük olduğu hesaplanarak dikkatlice belirlenmelidir. Bu oranlar için paket üzerindeki oranlar incelenmelidir. Mamayı ilk kez hazırlarken tabloda belirtilen miktarlara kesinlikle uyulması gerekmektedir. Tabloda belirtilen miktarda mamayı alarak kaynamış suyla bir kasede karıştırınız. Bakteri bulundurabileceği için musluk suyu önerilmez, bu yüzden kaynatılmış su veyahut şişe suyu kullanılması önerilir. İyice karıştırınız. Bir dakika bekletiniz. Eğer karıştırma olayı iyi bir şekilde yapıldıysa kıvamı güzel olacaktır. Karışımın 39 dereceye kadar soğumasını bekleyiniz. Karışımı yavrulara vermeden önce su ile yemin ayrışmasını engellemek için tekrar karıştırılmalıdır. Önemli: Her yem verilmesinden önce yeni bir karışım hazırlanmalıdır. Bu yüzden küçük miktarlarda karışım yapmanızı tavsiye ederiz.

Günlük Kullanım Miktarı :

GÜNLER A21 MAMA SU
2. gün 1 ölçü  5 ölçü
3. gün 1 ölçü  4 ölçü
4. gün 1 ölçü  3 ölçü
5. gün ve devamı 1 ölçü  2.5
Yorum bırakın
Toplam Yorum Sayısı 0
Henüz yorum eklenmemiş
İşleminiz Sürüyor, Lütfen Bekleyiniz
WhatsApp Support
WhatsApp Destek
Bize mesaj gönderin